Машина догляду за доріжками Brunswick MAX

MAX – новий лідер серед машин з догляду за доріжками боулінгу, оснащений системою нанесення оливи Brunswick Direct+. Створений для забезпечення абсолютної повторюваності діаграми оливи від доріжки до доріжки, надійний та продуктивний MAX дуже простий та інтуїтивно зрозумілий в експлуатації. MAX створений для того, щоб зробити догляд за доріжками швидким, надійним і
адаптованим під різні завдання боулінг-центрів у всьому світі.

Система нанесення оливи Direct+ забезпечує подачу оливи на кожну дошку доріжки, створюючи чудову стабільність діаграми. Малюнок оливи на доріжці не залежить від швидкості машини, немає потреби в подачі оливи під час зворотного руху. Найскладніші патерни наносяться швидко та точно, тому технологія Direct+ стала вибором PBA протягом останніх 14 років.

ЕЛЕКТРОЖИВАННЯ - MAX можна перемикати між автономною літієвою батареєю та мережею змінного струму напругою 220V. Оснащений вбудованим блоком живлення для підключення загальної електромережі. Літієва батарея використовує інтелектуальний зарядний пристрій для оптимізації терміну служби та продуктивності батареї. Процес заряджання та використання батареї контролюються та реєструються через інтерфейс користувача. Зумер попередить вас, якщо машина не заряджається після підключення зарядного пристрою. Якщо непередбачена подія станеться і акумулятор не зарядиться, ви можете просто перейти на режим енергопостачання від мережі.

УПРАВЛІННЯ - MAX оснащений 10,4-дюймовим планшетом із сенсорним екраном
базі Android, який простий та інтуїтивно зрозумілий у використанні. Аналогічний планшет використовується у системі управління Brunswick SYNC™. Планшет має великий екран зі зручними для навігації основним меню у верхній частині та підменю зліва. Планшет підтримує Wi-Fi, що дозволяє здійснювати віддалене підключення до машини для необхідної підтримки та технічної допомоги. Час завантаження діаграм оливи значно скорочено. Аналітичні звіти реалізовані в системі управління дозволяють користувачеві швидко перевірити конкретні параметри, щоб переконатися, що машина працює з максимальною продуктивністю та ефективністю.

ЯКІСТЬ У ДЕТАЛЯХ Для зручності керування машиною на ручці розташована одна ергономічна кнопка. Декілька датчиків швидкості забезпечують рівномірність руху машини. Блок електроніки має зручні та міцні роз'єми підключення кабелів для багаторазового використання при технічному обслуговуванні. Штатний нагрівач оливи створює рівномірну подачу оливи незалежно від в'язкості кондиціонеру та зовнішніх умов роботи. Буферна щітка здійснює поздовжнє обертальне та поперечне зворотно-поступальні рухи і забезпечує поперечну рівномірність і плавні переходи між зонами діаграми.

Гарантія - MAX має дворічну гарантію від виробника. Доступна опція продовження гарантії на один рік.
Смотрите также